Esports

El Club Patí Cambrils queda tercer al II Campionat de clubs Eladi Bergadà

Per Camí Mendoza

A baix de la imatge, Oradis Casado. I dretes d'esquerra a dreta: Andrea Márquez, Patrícia Muñoz, Clàudia González, Irene Mialet, Laia Plana, Nerea Mestre, Alba Muñoz. Les entrenadores són Mireia Guinjoan i Núria Ramiro, i la presidenta és Camí Mendoza, a la dreta de la imatge.

Vuit patinadores del Club Patí Cambrils –Andrea Márquez, Nerea Mestre, Irene Mialet, Patrícia Muñoz, Clàudia González, Laia Plana, Oradis Casado i Alba Muñoz van ser les grans protagonistes aquest passat diumenge 9 de novembre al aconseguir la tercera posició pel club cambrilenc en el campionat de clubs II Trofeu Eladi Bergadà, disputat a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Amb aquest campionat territorial de Tarragona es va posar el punt i final a la temporada 2008, i va comptar amb la participació dels diferents clubs en competició. És precisament en aquest, on es reflecteix el nivell de cada club al final de temporada.

En certàmens anteriors, el CP Cambrils havia aconseguit classificar-se en quarta i cinquena posició, però aquest darrer cap de setmana, el club cambrilenc va fer història, ja que aquesta ha estat la primera vegada que s'ha aconseguit pujar al podi d'aquest campionat. Aquest bon resultat va ser sens dubte degut a la bona trajectòria portada durant tota la temporada pels patinadors cambrilencs, la qual cosa fa pensar que el club tindrà una molt bona temporada 2009.

La classificació final va ser encapçalada pel Reus Deportiu, seguit del CP Dertusa i en tercera posició el CP Cambrils.

Comenta aquest article