Societat

Una vuitantena de persones participen en les IV Jornades de Rol

Per Anna Fargas

Imatge d'una de les partides de rol que es va realitzar el passat dissabte

Les IV Jornades de Rol es van celebrar el passat dissabte al Centre Cívic de Vilafortuny. Les Jornades s'inclouen en els Dies Manga, organitzats per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, que s'estan duent a terme durant el mes de novembre. Una vuitantena de persones, procedents de Cambrils i poblacions veïnes com Vila-seca, Reus, Salou o Tarragona, van participar en les activitats que es van realitzant durant tot el dia. En aquesta edició el nombre de participants ha estat molt més elevat que el de l'any passat.

Airsoft, la novetat d'aquesta edició

Entre les activitats que es van poder realitzar dissabte, destaca l'airsoft, un joc d'equips que es realitza amb armes simulades. Aquesta activitat va anar a càrrec d'un grup professional de Tarragona i, tal i com va comentar Francesc Gila –president en funcions de la Torre de l'Alquimista– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "aquesta ha estat una presentació del que es farà tots els anys, l'airsoft s'inclourà cada any".

A més d'aquesta novetat els participants també van poder realitzar partides de rol de diferents jocs i participar en els tornejos de Magic, un joc de rol on s'utilitzen les cartes.

Canvi de junta en La torre de l'Alquimista

Durant aquestes terceres Jornades de Rol organitzades per La torre de l'Alquimista s'han realitzat uns canvis en la junta que es faran oficials amb les votacions que es duran a terme la setmana vinent. El nou president de l'entitat serà Francesc Gila, que actualment ja està realitzant les funcions. De cara al futur Gila va comentar que l'entitat organitzarà altres activitats durant l'any relacionades amb el món dels jocs de rol. Pel que fa al nombre d'aficionats a aquestes activitats a Cambrils, Francesc Gila va comentar que "a Cambrils hi ha més gent aficionada de la que ens esperàvem, el primer any van venir més de 150 persones i nosaltres crèiem que no vindria molta gent".

Imatge dels participants en la novetat d'aquest any l'airsoft

Comenta aquest article