Esports

Les patinadores Paula Bonillo i Núria Plana queden primera i tercera respectivament, en la Copa Catalana de Patinatge Artístic

Per Camí MendozaA l'esquerra de la imatge, Núria Plana i al seu costat Paula Bonillo
Les patinadores cambrilenques del Club Patí Cambrils –Paula Bonillo i Núria Plana– van desplaçar-se aquest passat cap de setmana fins Cerdanyola del Vallès per participar en la Copa Catalana de Patinatge Artístic que convoca la Federació Catalana de Patinatge Artístic.

Ambdues patinadores hi van poder participar després d'aconseguir la classificació en el Campionat de la Tardor, disputat aquest passat mes d'octubre. Les dues patinadores van aconseguir uns excel·lents resultats. Per una banda, la jove patinadora Paula Bonillo –que competeix en la categoria aleví– va demostrar que en la seva curta trajectòria està aconseguint uns resultats gairebé immillorables. La Paula va classificar-se primera de la seva categoria.

Per altra banda, Núria Plana, de la categoria júnior també va realitzar una excel·lent competició. Tot i que en el primer exercici, el de disc curt, va classificar-se quarta, en el segon exercici va superar a les altres competidores i va classificar-se finalment en la tercera posició.

Comenta aquest article