Informació general

La regidoria d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació es traslladarà properament a les noves dependències del carrer de Colom

Per Berta Ruiz

El Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils es traslladarà properament a unes noves dependències municipals. El canvi d'emplaçament es farà efectiu a finals d'aquest mateix mes de novembre, i les noves instal·lacions estaran situades als baixos de l'edifici número 22 del carrer de Colom.

El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament –Salvador Matas– feia públic aquest canvi d'ubicació ahir mateix en roda de premsa. Segons va explicar Matas, "l'Ajuntament creix i el departament també creix. Amb aquestes noves instal·lacions es descentralitza el departament de l'edifici de l'Ajuntament, però a la vegada s'aconsegueix una unificació de tots els serveis que s'ofereixen des del departament amb una millor atenció al ciutadà". Per Salvador Matas, "aquest canvi permetrà identificar els serveis del departament en un mateix punt, millorar l'atenció i disposar d'un espai més ampli i amb millors condicions per atendre".

Cal destacar que aquestes noves dependències aglutinaran gairebé tots els serveis de la regidoria d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació com la Borsa de Treball, el Club de Feina, els Itineraris Personals d'Inserció (IPI), el Servei d'Orientació Educativa i Professional (SOEP) i d'altres serveis d'informació sobre orientació i formació professional que s'ofereixen.

Comenta aquest article