Informació general

"La castanyada als mercats de Cambrils" enceta les activitats promocionals als mercats

Per Anna Fargas

Imatge del taller que es va dur a terme ahir al Mercat de la Vila

La primera acció de la campanya de promoció dels Mercats Municipals es va iniciar ahir a la tarda al Mercat de la Vila amb la iniciativa "La castanyada als mercats de Cambrils". L'activitat es va dur a terme des les 17h fins les 20h, i va anar a càrrec de la ludoteca mòbil "La Xarranca".

Els nens que ho van desitjar van poder realitzar galetes en forma de castanya. L'activitat tenia una durada d'uns deu minuts, els tres monitors que hi van participar posaven la massa de galeta, a la que els nens havien donat forma prèviament, en un forn i després d'uns minuts el nen podia prendre els dolços que havia fet a casa. Aitor Rodríguez –treballador de La Xarranca– va comentar que tot i que els pares disposaven d'uns deu minuts "per poder realitzar algun encàrrec, normalment es queden amb els nens fent les galetes".

Pel que fa a l'ambient del Mercat de la Vila, alguns dels paradistes van comentar a Revista Cambrils Diari Digital que tot i que el mercat estava més animat no es va notar cap canvi en els hàbits de compra. Tot i això van afegir que l'activitat va donar més vida al mercat i que, des del seu punt de vista, totes les activitats que promocionin el mercat i animin a la gent a visitar-lo són positives. 

Avui es realitzarà la mateixa activitat al Mercat de la Platja també des de les 17h i fins les 20h.

Comenta aquest article