Esports

La I Concentració de Caiacs de Mar posa el punt i final a les sortides amb kaiac d'estiu de l'Estació Nàutica Costa Daurada

Per Anna Fargas

Imatge de l'inici de la sortida guiada d'aquest dissabte a la platja de l'Horta de Santa Maria

La I Concentració de Caiacs de Mar Estació Nàutica 2008 es va dur a terme el passat dissabte al matí a la platja de l'Horta de Santa Maria. La concentració va estar organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada i va servir per posar el punt i final a les sortides amb caiac que aquest estiu s'han dut a terme a Salou, Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant.

15 persones van participar en la sortida guiada, que els va portar per la costa de ponent, protegits pels espigons. El vent va obligar a fer una ruta més curta i senzilla, cal recordar que aquesta sortida s'havia de realitzar el diumenge 19 d'octubre però es va haver d'anular pel mal temps. Joan Carbonell –coordinador de Costa Daurada Estació Nàutica– va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que "la intenció és que fos una sortida massiva, teníem fins a cent places possibles per cobrir, de cara a l'any vinent intentarem passar-la al setembre".

Fideuà Party i regals

Després de la sortida es va realitzar un dinar, la Fideuà Party, a la mateixa platja de l'Horta de Santa Maria on van participar una vintena de persones, i es va organitzar un sorteig on es va regalar material de l'Estació Nàutica com samarretes i activitats gratis com un bateig de submarinisme.

Comenta aquest article