Esports

Les vogadores cambrilenques campiones d'Espanya reben un homenatge de l'Ajuntament

Per Anna Fargas

Imatge de les vogadores i el timoner de l'equip veteranes A, acompanyats pels representants de l'Ajuntament, ahir al vespre

L'Ajuntament de Cambrils va oferir, ahir al vespre a la sala de plens, una recepció a les integrants de la categoria veterà femení A del club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils pel títol de campiones d'Espanya, aconseguit recentment. Recordem que les veteranes A han realitzat una excel·lent temporada on han obtingut el títol de campiones de Catalunya, campiones de la Lliga Catalana i campiones d'Espanya.

A la recepció hi van assistir l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor d'Esports –Joan Recasens–, el regidor de Joventut i Festes –Jordi Savall– i el regidor de CIU –Jesús Nogués–, a més de les homenatjades i d'altres membres de les quatre tripulacions que van participar en el Campionat d'Espanya. L'alcalde va fer entrega d'una placa al president de l'entitat –Pitu Pijoan– en motiu de la victòria al IV Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani, on es podia llegir "en reconeixement al vostre esforç i perquè seguiu portant el nom de Cambrils arreu".

Seguidament es va obsequiar a les campiones amb el llibre "Cambrils, espais per la calma" i la reproducció de la figura del Marquès de los Vélez, l'acte va finalitzar amb un piscolabis.

Continuar entrenant per mantenir els resultats obtinguts

La tripulació de l'equip veterà femení A està formada pel timoner Gerard Sánchez, Irma Roldán, Patricia Perpinyà, Iolanda Rom, Pilar Ariño, Miriam Espolet, Julianne Klein, Carmen Bujalance, Àngels Mellau i Eva Suances. Iolanda Rom –membre de les veteranes A– va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que aquesta victòria ha estat "el punt final de la temporada esportiva que hem dut a terme aquest estiu que ens ha anat molt bé i no només a nosaltres sinó a tot el club, ara mateix és el club de Catalunya que té més llicències federatives i això en tres anys és sorprenent".

L'objectiu de les veteranes de cara a la propera temporada, que s'iniciarà durant el mes de maig, és mantenir els resultats que han assolit aquest any i, per fer-ho, Rom va explicar que continuaran amb els entrenaments tant dintre com fora de la barca, "i amb més ganes". Els equips del club entrenen dos dies a la setmana durant la pretemporada i a partir del febrer, que ja s'inicia la preparació específica, entrenen tres dies a la setmana. Tot i això, aquest any les veteranes van decidir estar en forma i a part dels entrenaments a la barca també s'han preparat anant a córrer i fent altres excercicis per estar en forma "per quan pugessim a la barca, i aquest any ho continuarem fent", explicava Iolanda Rom.

Pel que fa als objectius del club, Rom va destacar el fet de promocionar el rem entre els més joves, a partir de 12 anys, "intentar augmentar el nombre d'infantils, juvenils i cadets per fer base per tenir un futur sènior competitiu, ja que la categoria sènior és la reina i la volem fer més competitiva".

Comenta aquest article