Informació general

Es produeixen dos nous robatoris a habitatges i dos intents a establiments comercials

Per Anna Fargas

En la imatge es pot veure la casa de l'avinguda d'Adelaida que va patir un robatori ahir al matí

Dos habitatges de l'avinguda d'Adelaida van ser víctimes de robatoris ahir al matí. Un dels robatoris va tenir lloc a una casa unifamiliar prop de la passarel·la de vianants de la riera d'Alforja, pels volts de la una del migdia. Els lladres van ser sorpresos per una filla de la família que tornava de l'escola acompanyada de la seva mainadera i van fugir corrents.

Els lladres van entrar per una de les finestres de la primera planta i van robar principalment joies. Just en el moment en què succeïen els fets i els lladres escapaven va coincidir que passava un cotxe de les forces de seguretat. Els agents portaven dos detinguts al cotxe, així que un es va quedar amb els afectats i l'altre va seguir el seu camí. En aquest període de temps l'agent va observar un cotxe sospitós que marxava del lloc dels fets i en va prendre la matrícula.

Una estona abans s'havia produït un robatori a un dels pisos que hi ha damunt del supermercat Mercadona de la mateixa avinguda.

Intent de robatori a un establiment de la rambla de Jaume I i a l'hipermercat Esclat


La nit anterior a la rambla de Jaume I es va intentar robar a la perfumeria Gotta, però el soroll que els lladres van fer en intentar forçar la persiana va alertar els veïns i els lladres van desistir.
D'altra banda, l'hipermercat Esclat, situat al terme municipal de Vinyols i els Arcs però limítrof a Cambrils, va patir, també, un intent de robatori la matinada d'ahir dimecres. Els lladres van accedir a l'interior de l'establiment a través de la teulada i van intentar robar la caixa forta sense aconseguir-ho.

Força robatoris les darreres setmanes

Els delictes d'ahir se sumen a la llista de robatoris que s'han produït en les darreres setmanes al nostre municipi. Les característiques d'alguns dels fets són molt diferents entre ells. Alguns dels casos dels que Revista Cambrils Diari Digital ha tingut constància són el robatori d'un Jaguar el 16 d'octubre en una casa de l'avinguda del Mil·lenari; el robatori que el dimecres 15 d'octubre va patir la seu de la societat municipal d'aparcaments, Aparcam; els dos robatoris realitzats a l'edifici número 6 i 8 de l'avinguda de la Verge de Montserrat un el dia 4 d'octubre i l'altre el 19 de setembre, uns dies abans al carrer Sant Isidre s'havia produït un altre robatori; el robatori en un edifici de la plaça d'Espanya el 3 d'octubre; el robatori produït a principis de setembre el Molí de la Torre o l'assalt que un home i la seva filla van patir el passat 10 d'octubre al Molí de la Torre.

El traspàs de competències

Una de les hipòtesis que s'apunta per explicar aquest possible augment de robatoris que Cambrils està patint les darreres setmanes és el traspàs de competències en matèria de seguretat ciutadana que l'1 de novembre ha d'adquirir el cos dels Mossos d'Esquadra. El fet que a hores d'ara el cos de la Guàrdia Civil no disposi de gaires efectius a la zona i els Mossos no hagin començat a actuar provoca un buit que els lladres i les bandes de malfactors aprofiten.

Comenta aquest article