Cultura

La Coral Verge del Camí obre les portes de la seva activitat en les jornades "Anima't a cantar!"

Per Berta Ruiz

Assaig de la Coral infantil, aquest passat dissabte al matí a la Cripta de l'Ermita

La Coral Verge del Camí ha realitzat durant els dos darrers caps de setmana les seves VI Jornades de Portes Obertes sota el títol de "Anima't a cantar!", amb l'objectiu principal de donar a conèixer les seves activitats a tota la ciutadania, informar a totes aquelles persones interessades en formar-ne part, i a la vegada mostrar el seu funcionament i els membres que formen part de la Coral.

Aquest passat divendres a la nit a la Cripta de l'Ermita, es va organitzar la jornada de portes obertes dirigida als adults. En aquesta activitat hi van prendre part una quinzena de persones que es van interessar pel funcionament de l'entitat i del curs i sobre les activitats que la Coral realitza. Segons ha valorat el president de la Coral Verge del Camí –Fernando Sarasa– a Revista Cambrils Diari Digital, "la valoració que fem de les jornades és molt positiva. El que es pretén es donar a conèixer el funcionament de l'entitat, obrir-la a tothom, que ens coneguin i que coneguin què fem".

L'any passat un parell de persones que van participar en les jornades de portes obertes han continuat dins de la formació com a cantaires. Enguany, dos o tres persones més també podrien estar interessades en ser membres de la Coral Verge del Camí.

Jornada de portes obertes per a infants i joves

D'altra banda, aquest dissabte al matí també va tenir lloc la jornada de portes obertes dirigida als més petits i joves, per tal que poguessin participar i conèixer l'activitat que cada dissabte es realitza a la Cripta de l'Ermita. Per tal de fomentar el cant coral i la música entre els infants i els joves de Cambrils, la Coral també ha fet una campanya als centres educatius informant sobre l'entitat i aquesta darrera jornada de portes obertes.

Comenta aquest article