Cultura

Les Nefert-Ary Troupe & Marta porten la dansa oriental als Basic's Cambrils

Per Anna Fargas

 
 
Imatge de dos moments de l'espectacle. A dalt, dues de les ballarines amb les ales d'Isis. A sota, l'última coreografia amb espelmes i canelobres
Els Basic's Cambrils van continuar aquest dissabte a la nit al bar Bisar. Aquesta vegada va ser el torn de la dansa oriental amb el grup Nefert-Ary Troupe & Marta que van portar el color i la sensualitat als Basic's a través de la dansa del ventre. El grup està format per Marta Hinojosa i les seves alumnes, tot i que aquest dissabte Hinojosa no va poder assistir a l'espectacle, algunes de les seves coreografies si que hi van ser presents.

Ales d'Isis, vels, espases, espelmes, bastons i canelobres

Per tal de dur a terme l'espectacle, les Nefert-Ary Troupe van comptar amb la col·laboració especial d'Iratxe –professora de dansa oriental a Cambrils–. L'espectacle es va basar en un seguit de coreografies, canvis de vestuari i elements que van sorprendre al públic i li van traslladar la il·lusió del grup per la màgia d'aquesta dansa. Les Nefert-Ary Troupe van combinar elements com espases, espelmes, vels, bastons, ales d'Isis o canelobres, per tal d'oferir una mostra de la diversitat que ofereix la dansa oriental. Entre les coreografies que es van poder veure dissabte al bar Bisar n'hi havia de Marta Hinojosa, de Beatriz Merino i de les pròpies Nefert-Ary Troupe.

Aquest espectacle forma part de l'oferta que la Nit d'Artistes organitza pels Basic's Cambrils. El proper Basic's tindrà lloc al pub La Boheme on CoPe Prodàcxons portarà l'espectacle "R.I.P" on es mostrarà a través del teatre i el monòleg què passa si mors de matinada i no trobes res obert.





Comenta aquest article