Societat

47 cambrilencs celebren la seva festa dels 50 anys

Per Anna Fargas

Foto de grup de les persones que van celebrar el seu 50è aniversari, acompanyats de representants de l'Ajuntament, diumenge al matí

47 cambrilencs van celebrar aquest diumenge la festa del seu 50è aniversari. La festa es va iniciar acudint a missa, a continuació el trenet turístic va portar els convidats a l'Ajuntament on es va dur a terme la tradicional recepció. Durant la recepció es va donar un obsequi als homenatjats que va consistir en el Diplomatari del Centre d'Estudis Cambrilencs i dues ampolles de cava amb la xapa dels gegants de Cambrils. Després es va realitzar un aperitiu al hall de l'Ajuntament que va estar amenitzat per uns actors que es van fer passar per unes àvies. Seguidament el grup va celebrar un dinar.

Tres polítics cambrilencs també van celebrar els seus 50 anys

La recepció de l'Ajuntament d'aquest any va tenir un caire més especial i amb més complicitat ja que Robert Benaiges –alcalde de Cambrils– i Salvador Matas –regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació– també celebraven els seus 50 anys. Durant el discurs de rebuda de l'alcalde no van faltar les respostes improvisades dels convidats, els riures i alguns aplaudiments. Al principi del parlament, Benaiges va voler recordar aquells que ja no hi eren, i va concloure dient que "som fills del rock and roll"afirmació que va acompanyar d'una mostra musical de grups com els Beatles, Beeges o Eric Clapton. A la recepció també hi van assistir els regidors de CIU Mercè Dalmau i Jesús Nogués i la regidora del PP Carme Cros.

D'altra banda, un altre polític, Apel·les Carod –delegat de la Generalitat a França– també va assistir a la celebració. Una altra dada curiosa va ser que el mateix conductor del trenet turístic –Isicio Garcia– es va afegir a la celebració ja que també celebrava els seus 50 anys.

Els qui ahir van celebrar els seus 50 anys van ser José Osuna, Salvador Matas, Àfrica Mateo, Fina Ferrando, Dolores Gracia, Ma Jesús Màrquez, Joana Pagès, Montse Prim, Camí Matas, Antje Tonnis, Cayetana Marín, Enriqueta Rofes, Joan Isidre Folch, Josep Ma Cucurull, Carlos Pallarès, Montse Ruiz, Mercedes Gonzales, Joan Pijoan, Mari Palacios, Jose Farelo, Joana Serral, Carme Rom, Fina Díaz, Nieves Amores, Josep Ma Castellví, Francesc Colom, Adolfo Llaveria, Rosa Ma Costa, Ma del Mar Rebull, Conchi Vidal, Agustí Colom, Lluís Recasens, Robert Benaiges, Josefa Garcia, Ma Lluïsa Recasens, Concepció Prim, Arturo Parreu, Rosa Pujals, Ma Carmen Vesceslà, Camí Ortiga, Apel·les Carod, Pere Navarro, Montse Garriga, Sisco Ill, Margarita Mauri, Sílvia Bueno i Isicio Garcia.

Comenta aquest article