Cultura

Vall Karsunke, guanyador del 27è Premi de Pintura Vila de Cambrils 2007, porta la mostra "Ateliers de retrats" a la sala Àgora

Per Berta Ruiz

Vall Karsunke amb una de les seves obres de l'exposició

L'obra del guanyador del darrer Premi de Pintura Vila de Cambrils 2007, el barceloní Enric vall Karsunke, ja es pot veure a la sala Àgora. Ahir al vespre s'inaugurava la seva mostra de pintures sota el títol "Atelier de retrats".

Tal i com explicava el mateix autor a Revista Cambrils Diari Digital, "Atelier de retrats" és un recull del meu treball. Jo sobretot pinto rostres de persones, i sempre miro que aquests siguin força diferents amb treballs molt diferents en quant a textures, formats i superfícies que utilitzo". Pel que fa a les tècniques, Vall Karsunke també empra un ampli ventall de possibilitats, ja que en les seves obres hi ha una combinació molt diversa de suports i textures com paper, tela, collage, marbre o fusta, però sempre utilitzant la pintura a l'oli.

Tot i que de moment no s'hi dediqui professionalment, Vall Karsunke explica que "està en vies d'aconseguir-ho, tot i que sigui molt complicat". L'any passat, el seu original estil el va fer mereixedor de ser el guanyador de la 27è edició del Premi de Pintura de Cambrils 2007, amb una obra realitzada amb oli i textures sobre tela. Aquesta va ser la primera vegada que el barceloní es presentava al certamen cambrilenc i, ser el guanyador del primer premi "va ser tota una sorpresa per a mi", tal i com confessava ahir Vall Karsunke.

La mostra es podrà visitar a la sala Àgora del consistori cambrilenc fins el dia 22 de novembre.

Comenta aquest article