Esports

El Club Patí Cambrils participa en el Campionat de la Tardor i el III Campionat de Debutants

Per Camí Mendoza

L'entrenadora Núria Ramiro, Núria Plana, Paula Bonillo, Judit Estivill i Marta Sorribas en el Campionat de la Tardor

El Campionat de Patinatge Artístic –Campionat de la Tardor– es va celebrar el passat diumenge a les instal·lacions del Reus Deportiu. Gairebé 50 patinadors de la província es van concentrar en aquest campionat que és classificatori per la Copa Catalana.

Quatre patinadores del Club Patí Cambrils hi van participar: Marta Sorribas, Núria Plana, Judit Estivill i Paula Bonillo. Les classificacions per les cambrilenques, no van anar del tot malament; Judit Estivill i Marta Sorribas, van quedar quartes de les seves categories cadet i juvenil; Paula Bonillo va quedar primera en categoria aleví, i Núria Plana segona en la categoria júnior. Per tant, les patinadores cambrilenques podran participar en la Copa Catalana que es farà el proper 1 i 2 de novembre.

III Campionat de Debutants

Dissabte dia 4 i diumenge 5 d’octubre es va celebrar al CN Reus Ploms el III Trofeu de Debutants.
Aquest trofeu és el que ha tingut més participació de tota la temporada amb un total de 169 patinadors i patinadores, 16 d'ells cambrilencs.

Molt bons van ser els resultats de les nostres patinadores, ja que feia mesos que no s’aconseguien aquests resultats. En les diferents categories i nivells aquestes són les classificacions més bones aconseguides; Alba Muñoz va obtenir el primer lloc en el nivell I  (9-10 anys), Oradis Casado va obtenir el quart lloc en la mateixa categoria i Cristina Perez el cinqué. ; pel que fa al nivell II (11-12 anys) Patricia Muñoz va obtenir el tercer lloc i Laia Plana el cinquè. Finalment en el nivell II (més de 13 anys) Nerea Mestre va obtenir el segon lloc i Emilia Arias la tercera posició. 

Felicitem doncs a tots els patinadors participants i també a l’equip d’entrenadors dirigits per la tècnica Núria Ramiro, per la bona feina feta.

Comenta aquest article