Esports

Comencen les obres a l’Estadi de Futbol

Per Lluís Rovira i Barenys

El bar de l’Estadi Municipal de Futbol es va enderrocar el passat 29 de setembre
La tribuna de l’Estadi Municipal de Futbol s’ha enderrocat per construir-ne una de nova amb més capacitat. Les obres d’enderroc es van iniciar el passat 5 de setembre amb la retirada de la teulada d’uralita. La nova tribuna no descansarà sobre el sostre dels vestidors, ja que no aguantaria el pes. El que es farà és aixecar una estructura metàl·lica sobre la qual es construirà la tribuna. Es preveu que aquesta nova tribuna, que té un cost de 320.851,80 euros, estigui enllestida per a la represa de la lliga després de l’aturada nadalenca. L’empresa Construcciones Fulgencio Villar és qui fa les obres de la nova tribuna i Gemma Vilasevil n’és l’arquitecta.

900 seients

Entre les millores que s’estan portant a terme a l’Estadi Municipal de Futbol, hi ha la instal·lació de seients de plàstic a diferents zones. De moment ja s’han instal·lat dues fileres de seients a la part nord de l’estadi, amb una capacitat per a 250 persones. D’altra banda, la nova tribuna disposarà de quatre grades on s’hi col·locaran uns 300 seients. Quan les obres estiguin enllestides s’acabaran de posar seients a les dues files del lateral de l’estadi contigu a la tribuna. Això significarà la col·locació d’uns 350 seients més, amb els quals s’arribaria a un total de 900 seients a tot l’estadi.

Bar i lavabos

Paral·lelament a les obres de la tribuna hi ha, també, les obres de construcció del nou bar i dels nous lavabos que s’han d’haver iniciat a finals del mes de setembre. El nou bar tindrà un espai de terrassa tancada amb vidre, a més de la barra i d’un magatzem. Els nous lavabos s’ubicaran tot just al costat del bar i comptaran amb serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres tenen un cost de 107.990 euros i un termini d’execució de 8 mesos. Mentrestant l’Ajuntament autoritzarà la instal·lació d’alguna caseta que pugui donar el servei de bar de manera provisional. El projecte ha estat obra de l’arquitecte Víctor Pujol i l’empresa Costenia 3 és la que es fa càrrec de l’obra.

§ Pista d’atletisme§

El passat 26 de setembre l’empresa Poligras es va fer càrrec de les obres de construcció de la pista d’atletisme sobre el projecte que ha fet l’arquitecta Gemma Vilasevil. Aquesta primera fase, que consisteix en fer la pista, els magatzems i la tanca de delimitació, ha estat adjudicada per 1.942.097 euros i es preveu que a partir del 3 d’octubre comencin els primers moviments de terres per tal que d’aquí a vuit mesos la pista d’atletisme sigui una realitat.

Comenta aquest article