Informació general

Es prepara la creació d'una banda municipal de música conjunta entre Cambrils i Salou

Per Anna Fargas



Anna Peláez. Robert Benaiges, Joan Recasens i Salvador Matas, ahir en la roda de premsa prèvia al ple extraordinari
El conveni amb l'Ajuntament de Salou per tal de formar una banda municipal de música conjunta entre les dues poblacions, també es va aprovar ahir durant el ple extraordinari. Robert Benaiges –alcalde de Cambrils– va voler destacar "la bona sintonia entre els dos ajuntaments per tirar endavant projectes conjunts".

En un primer moment la banda estarà formada pels alumnes de les Escoles de Música de Cambrils i Salou, i tal i com va explicar Salvador Matas –regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació– "això garantirà un mínim de persones". Tot i això Matas va comentar que "en el seu moment també estarà obert a altra gent".

La banda tindrà un logotip i un uniforme que tal i com va comentar Matas "ja s'estan preparant". Pel que fa a les actuacions, ja s'han fixat les primeres dates: el 6 de febrer la banda actuarà a Salou, coincidint amb el concert de festa major d'aquest municipi, durant la Setmana Santa actuarà a Cambrils, per Sant Jordi a Salou i el 21 de juny, en el Dia Internacional de la Música, a Cambrils.

Els assajos es faran un cop al mes i també seran alternats entre la seu de Cambrils i la de Salou. Salvador Matas va comentar que quan es tinguin més detalls ja s'explicarà de manera més extensa.

Comenta aquest article