Informació general

Aquest mes de novembre s'iniciaran les obres de la segona llar d'infants municipal

Per Redacció



Aspecte de l'antic pati del cinema a l'aire lliure on s'hi ha d'ubicar la nova llar d'infants, en una imatge presa el novembre de 2006
Aquest proper mes de novembre s'iniciaran les obres de la futura nova llar d'infants municipal, que estarà ubicada al carrer de Colom, just al costat del Cinema Municipal Rambla. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada d'uns 10 mesos, i es comptarà amb un pressupost de 2.685.116,64 euros.

94 noves places de 0 a 3 anys

Amb aquesta nova llar d'infants es crearan 94 noves places per a infants d'entre els 0 i els 3 anys. En total s'hi oferiran 8 places per a nadons de 0 a 1 any; 26 places més per a infants d'entre 1 i 2 anys i 60 places per a nens d'entre 2 i 3 anys.

El projecte contempla la construcció de quatre aules, una sala d'usos múltiples, una cuina, una cambra per guardar els cotxes, una bugaderia, magatzem, espais administratius i tres patis: un d'aquest serà independent i estarà destinat als nadons més petits, els de 0 a 1 any; un altre pati descobert i un pati amb porxo. Les noves instal·lacions es repartiran en una planta baixa i dos pisos. A banda, aprofitant el desnivell entre la rasant el carrer i el paviment del pati també es construirà un soterrani que acollirà les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils.

Amb aquesta nova llar d'infants municipal, Cambrils ja comptarà amb un total de 176 places públiques per a nens d'entre 0 i 3 anys. Aquest projecte es troba emmarcat dins del conveni que l'Ajuntament de Cambrils i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya van signar per tal de crear un mínim de 165 places abans de finals de 2009.

Comenta aquest article