Esports

Es disputa el IV Memorial Vicens Andreu

Per Xavier Solano

El juvenil masculí del CH Cambrils va ser el guanyador de la categoria. A la imatge una jugada corresponent al partit disputat contra l’Amposta
El passat 17 de setembre es va disputar el IV Memorial Vicens Andreu d’handbol, en el qual el club cambrilenc celebrava també els 15 anys d’existència. L’organització va quedar molt satisfeta tant esportivament com d’assitència de públic. Vam gaudir de la presència d’equips com el FC Barcelona, el BM Granollers, el CD Castelló, la Selecció Catalana, l’H Amposta, l’H Ascó i el TDM La Canonja, així com la participació dels equips del CH Cambrils.

Amb aquest torneig el club vol potenciar el Memorial Vicens Andreu com un torneig de pretemporada i ser una referència per als equips grans de cara als propers anys. I ha començat amb bon peu, ja que es va veure molt bon handbol a les pistes cambrilenques. Cal destacar que l’equip juvenil va ser l’únic que es va emportar el trofeu en la seva categoria al desfer-se en el darrer partit d’un dels grans de Catalunya –el BM Granollers– en un partit molt vibrant. D’altra banda, també es va poder veure al cadet masculí i el primer equip, que després de l’any sabàtic tornava a escena i encara que falta una mica per a la posada a punt, ja es començan a intuir les bases d’un gran equip. Les noies del juvenil van aprofitar també per jugar el darrer partit juntes, ja que han decidit desfer l’equip.

El club va voler aprofitar també per retre homenatge a dues persones que han ajudat el club cambrilenc sempre que els ho ha demanat: un d’ells l’exjugador del FC Barcelona Xavi O’Callaghan i l’altre, l’expresident de la Federació Catalana d’handbol Jaume Conejero.

Cadet masculí
FC Barcelona 12
CD Castelló 21
CH Cambrils 16
H Amposta 18
CH Cambrils 14
FC Barcelona 26
CD Castelló 12
H Amposta 11
FC Barcelona 14
H Amposta 20
CH Cambrils 9
CD Castelló 16

CLASSIFICACIÓ
1 CD Castelló
2 H Amposta
3 FC Barcelona
4 CH Cambrils

Juvenil masculí
CH Cambrils 14
CD Castelló 13
H Amposta 15
BM Granollers 25
BM Granollers 20
CD Castelló 15
CH Cambrils 21
H Amposta 13
H Amposta 14
CD Castelló 12
CH Cambrils 20
BM Granollers 17

CLASSIFICACIÓ
1 CH Cambrils
2 BM Granollers
3 H Amposta
4 CD Castelló
Sènior masculí
TDM La Canonja 12
H Amposta 11
CH Cambrils 9
La Canonja 17
CH Cambrils 10
H Amposta 21

CLASSIFICACIÓ
1 TDM La Canonja
2 H Amposta
3 CH Cambrils
Juvenil femení
CH Cambrils8
H Ascó 11
Selec. Catalana 16
CH Cambrils 10
Selec. Catalana 13
H Ascó 7

CLASSIFICACIÓ
1 Selecció Catalana
2 H Ascó
3 CH Cambrils

Comenta aquest article