Esports

El riudomenc Jaume Rué guanya la 29a edició de la cronoescalada a la Teixeta organitzada per la Penya Cicloturista

Per Jordi Blasi

Un total de 25 ciclistes van participar aquest passat diumenge en la 29a edició de la cronoescalada a la Teixeta, organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils.

En la sortida hi van prendre part afeccionats de Cambrils, Vinyols, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar i Riudoms. La prova la va guanyar Jaume Rué de Riudoms –amb un temps de 14 minuts i 41 segons–, seguit pel penyista Josep Pere Ribas –amb un temps total de 15 minuts i 56 segons– i Sergi Pallarés –amb 16 minuts i 7 segons– de l'Ametlla de Mar, i pel també penyista Raül Cassadó –amb un temps de 16 minuts i 26 segons–. A la cronoescalada hi havia 40 inscrits, però la pluja va provocar que gairebé la meitat es quedessin a casa.

Cal destacar la polivalència del penyista Josep Pere Ribas, segon a la classificació i guanyador el passat 29 de setembre de la cronoescalada a la Teixeta amb BTT. De fet, el "Barber", com se'l coneix per la seva professió, va córrer amb una bicicleta de carretera que li van deixar dos dies abans. També cal destacar la presència de Jesús Esponey, el ciclista més veterà de tots, que malgrat els seus 75 anys continua infatigable. Un altre dels fidels a la cronoescalada va ser Manel Canaldas, que ha participat en 28 de les 29 edicions ininterrompudes que s'han fet d'aquesta prova.

Comenta aquest article