Cultura

Es prepara un disc que oferirà una mostra dels grups de música cambrilencs

Per Anna Fargas



Els Cuerda Floja són un dels grups que intervindrà en el disc. Imatge de la Mostra de Rock del passat desembre
S'està preparant l'edició d'un disc amb un recull d'actuals grups de música de Cambrils. L'Àrea de Joventut ha subvencionat amb 4500 euros a l'Associació de Músics de Cambrils per tal que realitzin la gravació i edició d'un disc perquè, tal i com va comentar Jordi Savall –regidor de Joventut i Festes–, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "serà una manera de promocionar més si podem els grups de Cambrils".

El disc es repartirà per ràdios i discogràfiques

Els grups que participaran en la gravació del disc són grups associats a l'Associació de Músics de Cambrils, que és l'encarregada de coordinar el disc. Les gravacions es realitzaran a l'estudi El Corral de Cambrils i s'iniciaran la setmana vinent. I tal i com va comentar Eric López –membre de l'Associació de Músics de Cambrils– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "esperem que el disc estigui enllestit a finals de gener".

En el disc hi participaran uns set grups d'estils com el heavy metal,  punk roc, rock i hip hop, i cadascú d'ells gravarà un tema. Alguns dels grups que apareixeran en el disc són Cuerda Floja, Unchained, Melancomia, Kota Zero i Synno & Exprese.

Tal i com va explicar Eric López, aquest projecte es vol realitzar en les mateixes condicions d'edició i maquetació que el disc que es va produir fa uns anys amb el nom de "La mar de rock" i que també contenia una mostra dels grups locals. López va comentar que el disc "es repartirà a les ràdios i les discogràfiques a part de molts altres llocs".

Per tal de realitzar la portada del disc es farà un concurs obert a tothom. El disc encara no té nom i s'espera a veure els resultats del concurs per escollir una portada i un nom. Les bases per participar al concurs s'anunciaran aquest mes d'octubre.

Francesc Mur nou president de l'Associació de Músics de Cambrils

Francesc Mur ha passat a ser el nou president de l'Associació de Músics de Cambrils. El canvi de president es va realitzar recentment, Mur substitueix a Eric López que ha estat en el càrrec quatre anys.

Comenta aquest article