Informació general

L'ocupació hotelera a la Costa Daurada central va ser del 83% durant el mes de setembre, dos punts per sota que l'any passat

Per Redacció

L'ocupació hotelera a la Costa Daurada central va ser del 83% durant el passat mes de setembre. Aquesta xifra representa un dos per cent menys que l'ocupació assolida l'any 2007 durant aquest mateix període, segons dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada a l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

El vicepresident de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda –Joan Antoni Padró– ha valorat aquestes dades explicant que, "continuem amb la tònica de tota la temporada i valorem com a molt bona l'ocupació d'aquest setembre, encara que sigui  dos punts inferior a la registrada durant l'any passat". Segons Padró, "les reserves de darrera hora s'incrementen cada cop més perquè els turistes les fan per internet i això els facilita els tràmits". Aquest fet provoca una certa incertesa a l'hora de fer les previsions d'ocupació.

Comenta aquest article