Informació general

Cambrils ofereix cursos i tallers gratuïts per a treballadors en actiu i persones emprenedores

Per Redacció

S'ha obert el període de matriculació de cursos subvencionats per a treballadors en actiu, promoguts per l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació en col·laboració amb CEPROM-CCOO. Els cursos, que són gratuïts, estan dirigits a persones en actiu que volen ampliar els seus coneixements, i han estat subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua i el Fons Social Europeu.

Els cursos que s'ofereixen són els de Base de dades Acces, que es durà a terme durant els mesos de gener i febrer; Processador de textos avançat Word, que es realitzarà entre l'abril i el maig i Anglès. Atenció al públic que es durà a terme entre el maig i juny.

Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) o trucant al 010.

Cambrils Emprèn ofereix el curs "On i com trobar finançament"

L'Àrea de Promoció de Ciutat, en el marc de Cambrils Emprèn, organitza el taller "On i com trobar finançament", que es durà a terme tots els dijous del 30 d'octubrre al 20 de novembre de les 19:30h a les 21:30 h al Centre Cívic Les Basses. El curs té l'objectiu d'informar als assistents sobre les formes i eines de recerca de finançament.

El taller és gratuït i va dirigit a persones emprenedores que tenen una idea de negoci i volen posar-la en funcionament i que necessiten una formació empresarial complementària, i a persones que hagin rebut assessorament per part d'una entitat d'Inicia Xarxa per la Creació d'Empreses i no faci més de tres anys que la seva empresa estigui en funcionament.

Comenta aquest article