Ingredients ( per 4 persones) 1 rajada de 2 Kg 1 litre de fumet de peix 1 ceba 5 alls 5 nyores 40 gr davellanes 30 gr dametlles 4 patates mitjanes 250 gr de cloïsses sal i pebre negre farigola
Preparació Posarem les nyores en remull un dia abans. Sofregirem la ceba i el alls. En una cassola a banda fregirem la rajada prèviament salada i enfarinada (fer volta i volta). Quan ja tenim el sofregit fet, afegirem el fumet, la sal, el pebre, la farigola, la carn de les nyores i la picada davellanes i ametlles. A continuació tirarem les patates tallades en làmines duns dos centímetres. Quan faltin 5 minuts per a que la patata estigui bullida, afegirem la rajada. Passats 5 minuts afegirem les cloïsses i ho taparem. Després dun minut ja podem parar el foc. En cas dhaver ficat massa fumet, afegirem una mica de farina per espessir.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació