Informació general

Veïns del barri de l'Eixample denuncien els continuats aldarulls a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer

Per Anna Fargas

Imatge de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer d'ahir a la tarda

Un grup de veïns del barri de l'Eixample està realitzant una recollida de firmes per demanar que es posi remei a les continues molèsties i aldarulls que provoquen un grup de persones, des de principis d'estiu, a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer.

Fonts veïnals han explicat a Revista Cambrils Diari Digital que, en nombroses ocasions, aquestes persones han provocat aldarulls com ara baralles entre ells mateixos o discussions amb els veïns. A més també expliquen que sovint causen molèsties ja que en ocasions increpen als veïns que s'asseuen als bancs de l'avinguda, orinen enmig del carrer i alguna vegada també han vomitat. L'exemple més recent d'aquests aldarulls va ser la baralla que va tenir lloc a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer el passat diumenge pels volts de les 22 hores i en la que hi van intervenir les forces de l'ordre públic.

Tal i com han comentat els veïns, aquests fets succeeixen des de principis d'estiu i algunes de les persones que provoquen aquestes molèsties tenen la seva residència en un hostal situat a la mateixa rambla.

S'han presentat dues denúncies i les forces de seguretat s'han hagut de personar a la zona en diverses ocasions

Durant aquest temps, els veïns expliquen que s'ha trucat a la Policia Local en més d'una ocasió pels aldarulls provocats o perquè s'ha increpat als veïns que estaven asseguts als bancs de l'avinguda, però que no ha servit de molt, ja que quan les forces de seguretat abandonen la zona, aquestes persones continuen fent el mateix. A més veïns de la zona han posat dues denúncies, una a principis d'estiu, per tal que s'aturessin aquestes molèsties i aldarulls, però han explicat que no han rebut cap resposta ni han vist cap millora del problema. Aquestes dues denuncies es presentaran juntament amb les firmes que es recullin i es portaran a l'OAC per tal de, després, poder demanar cita amb Laura Forcadell –regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat–.

Els papers de les signatures s'han repartit per alguns dels establiments de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer. De moment s'han recollit unes 80 signatures i, tal i com han comentat els veïns, l'objectiu d'aquestes és aconseguir que es presti atenció al problema i s'hi busqui una solució abans que s'hagi de lamentar un fet més greu.

Laura Forcadell: "Si hi ha aquest conflicte parlaré amb el Cap de la Policia Local i posarem fil a l'agulla per solucionar el que sigui"

Per la seva banda, Laura Forcadell, va comentar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "que hagi anat la policia diverses vegades a fer actuacions si que ho he llegit en els informes, però no com que fos una cosa reiterada i que hi hagués un conflicte veïnal d'això no en sóc conscient, però si hi és parlaré de seguida amb el Cap de la Policia i posarem fil a l'agulla per solucionar el que sigui". Fent referència a les denúncies presentades, Forcadell va explicar que "a vegades denúncies un fet, llavors es fa una actuació, i si després no hi ha cap seguiment més i no hi ha una repetició i reitereació, normalment dones el conflicte per tancat".

Comenta aquest article