Esports

Les patinadores Helena Guinjoan, Núria Plana i Marta Sorribas pugen al podi en el II Trofeu de Categories disputat a Cambrils

Per Camí Mendoza

Una patinadora del Club Patí Cambrils, durant un moment de la prova de xou, aquest passat diumenge

Aquest passat diumenge 28 de setembre, el Palau Municipal d'Esports va ser l'escenari de dues competicions de patinatge.

Prova de Xou

Cap a les nou del matí es va iniciar la competició amb la prova de Xou, un examen que la Federació Catalana de Patinatge exigeix a tots els patinadors per tal de poder competir en aquesta modalitat, a aquells que encara no tinguin aconseguida la categoria. Aquest passat cap de setmana doncs, un total de 23 patinadors de les comarques de Tarragona –amb 12 representants de Cambrils– van examinar-se en aquesta prova. Un 50% dels participants van aprovar l'examen, i per part del Club Patí Cambrils, 7 de les 12 participants també ho van superar. Des del club però, s'espera que aquestes patinadores puguin aconseguir l'aprovat en la propera convocatòria.

II Trofeu de Categories

Després de la prova de Xou, un total de 40 patinadors i patinadores van prendre part en el II Trofeu de Categories. Recordem que el passat mes de juliol, el Club Patí Cambrils ja va acollir el primer d'aquests trofeus, iniciativa de l'Associació de Clubs de Patinatge Artístic de les comarques tarragonines, amb l'objectiu d'incrementar la quantitat de competicions per aquells patinadors que ja competeixen en la categoria federada.

Aquest diumenge una cinquantena de patinadors i patinadores de sis clubs de les comarques tarragonines van prendre part en aquest trofeu. Per part del Club Patí Cambrils hi van participar sis patinadores –Helena Guinjoan, Núria Plana, Marta Sorribas, Judit Estivill, Ariadna Estivill i Paula Bonillo–, de les quals tres van aconseguir pujar al podi. En la categoria júnior, Helena Guinjoan va ser primera, mentre que Núria Plana va ser tercera, i en la categoria juvenil, Marta Sorribas va aconseguir la tercera posició.

Comenta aquest article