Informació general

Ports de la Generalitat inicia les obres de remodelació del passeig de les Palmeres

Per Redacció

El passeig de les Palmeres, aquest matí
El passeig de les Palmeres, aquest matí

Ports de la Generalitat ha iniciat aquesta mateixa setmana, les obres d'urbanització del passeig de les Palmeres. Les obres comprenen la urbanització del passeig a la zona del costat de la platja, l'adequació del paviment, la posada en servei d'un carril bici i la reconstrucció del mur que delimita la platja amb el passeig de les Palmeres. El projecte també preveu la instal·lació de noves jardineres al costat del mur, la millora de l'enllumenat i dels accessos a la dàrsena pesquera i a la platja.

Aquestes obres de millora suposaran un nou tram de carril bici de 225 metres de longitud, que a través de la rotonda d'entrada a la dàrsena pesquera, es connectarà amb el carril bici del passeig marítim i tindrà les mateixes característiques que aquest. L'objectiu d'aquestes obres és millorar i delimitar els usos en aquest espai –amb una superfície total de 2.230 metres quadrats– en el què hi conviuen un passeig per a vianants, un espai d'oci i un espai per activitats esportives i els accessos a la platja de la Riera.

Pla especial del port

La urbanització del passeig de les Palmeres, a la zona de ponent del port de Cambrils, s'emmarca dins del Pla especial del port de Cambrils, aprovat l'any 2005. Les obres d'execució tenen un termini d'un mes i mig i compten amb un pressupost d'inversió de 123.000 euros.

 

Comenta aquest article