Cultura

Synno & Niz enceten els Basic's Cambrils d'aquesta tardor

Per Anna Fargas

Synno, Niz i DJ Neo en un moment de l'actuació de divendres a la nit

Els Basic's Cambrils han tornat aquesta tardor de la mà de Synno & Niz. El seu hip hop es va fer sentir a la sala Ka l'Arrib el passat divendres a la nit. Acompanyats de DJ Neo, Synno & Niz van realitzar una actuació dividida en diverses parts. L'espectacle va començar amb els dos artistes dalt de l'escenari cantant diverses cançons junts, a continuació Synno va agafar més protagonisme i va fer pujar a l'escenari a Exprese, amb qui ha actuat en diverses ocasions, la més recent va ser la nit del hip hop del Cambrirock 08. Seguidament va ser Niz qui va mostrar les seves arts, i l'espectacle va finalitzar amb una exhibició de beat box de Niz, el qual va fer pujar a l'escenari un espontani per realitzar una batalla de beat box amb ell. Cal destacar que aquesta batalla va ser seguida amb atenció i molt aplaudida pel públic assistent a la sala.

Novetats en els Basic's Cambrils de cara a l'any vinent

Synno & Niz van donar el tret de sortida als Basic's que es duran a terme aquesta tardor, tots ells comptant amb la col·laboració de la Nit d'Artistes de Cambrils. El següent Basic's tindrà lloc al pub Bizar el 18 de novembre a les 23 h i anirà a càrrec del grup de dansa oriental
Nefert-Ary Troupe, i el 22 de novembre a les 22:30h al pub la Boheme clourà el cicle de Bàsic's Cambrils d'aquest any l'espectacle "d'hu-mort" de CoPe  prodàcxons.

De cara a l'any vinent Pere Martí, membre de la Nit d'Artistes de Cambrils, va comentar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "el futur encara no ho sabem, hi ha bars que tenen ganes de fer coses i
l'Associació de Músics també ha sentit que els bars volen fer coses i ells volen aportar músics. La Nit d'Artistes ho va agafar per tirar-ho endavant, però hem vist que ara hi ha ambient i ganes de fer coses i és qüestió d'aprofitar-ho i com més entitats s'hi posin millor".

Comenta aquest article