Ingredients ( per a 9 motlles) 1 base de pasta de full 5 ous 1 cullerada de farina 7 cullerades de sucre 300 dl de llet sencera Melmelada dalbercoc 3 pomes Cireretes en almívar
Preparació Estirarem la base de la pasta de full i omplirem els motlles amb aquesta pasta. Tallarem la poma a làmines fines i recobrirem els motlles amb la poma. Per fer la crema, agafarem un bol i hi posarem els cinc ous, les set cullerades de sucre, la farina i la llet, i ho batrem tot junt. Quan tinguem aquesta crema al punt, lafegirem als motlles i els introduirem al forn a uns 270º. Un cop estiguin una mica daurats, baixarem la temperatura del forn a uns 240º i deixarem que es coguin durant uns 30 minuts aproximadament. Després, els traurem del forn i els pintarem per damunt amb la melmelada dalbercoc rebaixada amb una mica daigua, i finalment els decorarem amb les cireretes en almívar.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació