Informació general

La Mostra d'Entitats clou els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí

Per Anna Fargas

Aspecte del parc del Pescador durant la Mostra d'Entitats que es va realitzar ahir

La tercera Mostra d'Entitats va posar el punt i final als actes del nodrit programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. La Mostra, organitzada per la regidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Cambrils, es va realitzar durant tot el dia d'ahir al parc del Pescador i va comptar amb la participació de 44 entitats de temàtiques molt variades entre elles com associacions veïnals, culturals, esportives, ONG's o d'altres com el Cambrils Ornitològic o l'Associació Va de Vins.

Des de les 11h i fins les 20h van ser moltes les persones que es van passejar pel parc del Pescador i es van anar aturant en algunes de les carpes per obtenir més informació sobre alguna entitat, adquirir algun dels seus productes a la venda o participar en alguna de les activitats que s'oferien. Per la seva banda, les entitats mitjançant estands, activitats o actuacions van exposar la tasca que duen a terme i van aprofitar per adquirir nous socis o recaptar fons.

Algunes de les activitats organitzades per les entitats van ser la gimcana de l'Agrupament Escolta Gent de Mar, l'associació de veïns La Roda de l'Eixample Platja va penjar un plafó per tal que els veïns poguessin escriure els seus suggeriments per millorar el barri, el Cambrils Ornitològic va organitzar un concurs on els visitants de la carpa van escollir l'ocell més bonic dels que hi havia exposats i els Vent d'Estrop van mostrar el bot que utilitzaran pel Campionat d'Espanya que es realitzarà a Màlaga el 27 i 28 de setembre.

El Ball de Diables "Els Cagarrieres" van tancar la mostra amb un petit correfoc i la Festa Major d'aquest any va finalitzar a les 22h amb un castell de focs que es va poder veure des del passeig de les Palmeres.

Comenta aquest article