Cultura

El concert de Els Pets clou la Diada en una nit marcada per les condicions meteorològiques adverses

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'actuació de Els Pets, ahir a la nit, al recinte instal·lat sota la zona esportiva municipal

En una nit marcada per les inclemències meteorològiques, el concert de Els Pets va aplegar uns quants milers de persones, ahir al recinte situat sota la zona esportiva municipal.

La pluja, acompanyada de llamps tot i que llunyans, havia fet acte de presència una hora abans de l'inici del concert. L'escenari del concert va quedar xop i es va estar a punt de suspendre el concert. Finalment es va aconseguir que les connexions elèctriques no es veiessin afectades i amb uns tres quarts d'hora de retard, el concert va començar. Segons van explicar els responsables d'àrea de Festes de l'Ajuntament, la decisió de traslladar el concert al Palau d'Esports s'havia d'haver pres al migdia i amb les darreres previsions meteorològiques es va creure convenient celebrar-lo al lloc previst inicialment.

En el transcurs del concert, el que en un primer moment era amenaça de pluja es va convertir en mestralada. El vent de mestral es va anar fent cada cop més evident fins al punt que va fer trontollar alguns dels elements escènics i va fer que el concert s'acabés abans d'hora.

Concert en dues parts

Tot i aquests contratemps, Els Pets van mostrar moltes ganes i van agrair en tot moment el suport del públic. El concert es va dividir en dues parts. Durant la primera van interpretar íntegrament el disc "Bon Dia" del qual enguany s'ha complert el desè aniversari. A la segona part van repassar la resta del seu repertori i, de manera especial, el seu darrer disc "Com anar al cel i tornar". Amb la recomanació dels tècnics de què el concert s'havia d'acabar pel fort vent i amb una sensació de fred força evident a causa del mestral, Els Pets es van acomiadar del públic cambrilenc.

Comenta aquest article