Cultura

La Torre del Port acull l'exposició fotogràfica "Vora la mar" de M. Gràcia de la Hoz, una mostra en imatges del litoral català

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: Lluïsa Rom, M. Gràcia de la Hoz –l'autora de l'exposició–, Joan Recasens, Gerard Martí i Jordi Savall, durant la inauguració de l'exposició a la Torre del Port

La Torre del Port de Cambrils acull des del passat dimecres i fins al proper 30 d'octubre l'exposició fotogràfica "Vora la mar" de la fotògrafa reusenca M. Gràcia de la Hoz.

El passat dimecres al vespre es va fer la inauguració a la Torre del Port, la qual va comptar amb la presència de l'autora de l'obra, el regidor de Cultura –Joan Recasens–, el regidor de Festes –Jordi Savall–, la regidora de CiU –Lluïsa Rom– i el director del Museu d'Història de Cambrils –Gerard Martí–, així com un bon nombre de públic que va assistir a la inauguració d'aquesta mostra fotogràfica.

"Vora la mar" recull una quarantena de fotografies en blanc i negre, la major part d'aquestes en format panoràmic amb imatges del litoral català que mostren diferents i curioses instantànies de ports, platges, fars, barques i diferents paisatges mariners. Cambrils, n'és el principal protagonista de bona part de la mostra, però també s'hi poden trobar imatges d'altres municipis costaners molt propers com l'Ametlla de Mar, Tarragona, Altafulla, Calella o Vilanova i la Geltrú, segons va explicar l'autora a Revista Cambrils Diari Digital.

L'exposició, que ara es pot visitar a la Torre del Port de Cambrils, és fruit de l'evolució d'una altra exposició presentada l'any 2005 per M. Gràcia de la Hoz. Segons va explicar, "és una exposició viva, perquè contínuament vaig fent fotos. El mar és un tema que dóna molt, dóna peu a fer fotos de ports, fars, platges, pescadors o barques, i totes fetes amb format panoràmic perquè m'agrada molt i perquè en aquest tema també quadra molt bé".

Comenta aquest article