Informació general

Les Camí celebren la seva onomàstica

Per Berta Ruiz

Imatge de grup amb totes les Camí homenatjades

El passat divendres 5 de setembre, i per encetar un cap de setmana carregat d'actes, es va oferir a la sala de plens del consistori cambrilenc, la ja tradicional recepció a les Maria del Camí.

L'acte es va celebrar en una sala de plens plena a vessar, ja que enguany també es va comptar amb una àmplia representació de les alumnes de l'Escola de Puntaires de Cambrils. L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– va ser l'encarregat d'encetar l'acte amb unes paraules de felicitació a totes les Camí, des de la més gran –de 81 anys– a la més joveneta de tant sols un mes i mig d'edat. Benaiges va voler destacar "la voluntat dels cambrilencs de seguir mantenint la tradició, i fer cada vegada més important un dels actes més tradicionals de la nostra col·lectivitat".

Tot seguit, l'alcalde de Cambrils, juntament amb diferents regidors del consistori cambrilenc van anar repartint els diferents obsequis a totes les homenatjades, enguany un total de 29: Maria del Camí Bas Cabré, Maria Camí Berengué Fortuny, Maria del Camí Blasco Ferré, Maria del Camí Capafons Figuerola, Camí Colom Pascual, Camí Cruz Caballé, Maria Camí Fortuny Figueras, Maria del Camí Franch Gené, M. del Camí Garcia Carreté, Maria del Camí Gené Figuerola, Maria Camí Gibert Garriga, Maria Camí Lopez Figuerola, Maria del Camí Martí Badia, Maria del Camí Massagué Blasco, Maria del Camí Matas Vidal, Maria del Camí Mendoza Merce, M. del Camí Ortiga Ferré, Maria del Camí Palomares González, Camí Panicello Castillo, Maria del Camí Piñas Fortuny, Camí Prats Recasens, Maria del Camí Primé Vidiella, Maria del Camí Recasens Massagué, Maria del Camí Recasens Vernet, Camino Rodríguez Morales, Maria del Camí Serra Vidiella, Maria del Camí Vernet Bas, Maria del Camí Vallès i Camí Vidal Sedó.

Imatge de grup amb algunes alumnes de l'Escola de Puntaires de Cambrils

Donació de regals a la geganta Camí

Després també es va obsequiar a les persones que enguany han fet les diferents donacions a la geganta Camí, en motiu del seu sant: a Carme Piqué de Bijorca que ha donat un joc d'arracades i un anell, a Joana Cabré que ha donat una agulla de pit i a l'Escola de Puntaires de Cambrils, amb la seva professora al capdavant –M. Teresa Anguera– que han confeccionat un mocador per a la geganta. Durant l'acte, M. Teresa Anguera va fer entrega del mocador a l'alcalde de Cambrils, i tot seguit, al hall de l'Ajuntament es va procedir a col·locar-li el mocador a la geganta Camí.

Tot seguit, es va fer la tradicional foto de família i es va oferir un petit refrigeri a tots els assistents. Després, totes les homenatjades van seguir la festa amb un sopar a l'hotel Tryp Cambrils.

Comenta aquest article