Esports

El Palau Municipal d'Esports disposarà d'un petit rocòdrom

Per Anna Fargas

Imatge de l'estructura de fusta del futur boulder, ahir al matí

Al Palau Municipal d'Esports s'està instal·lant un boulder dirigit a les persones que practiquen l'escalada. El boulder s'està col·locant al hall del pavelló 2, just al costat de la porta d'accés de davant del museu del Molí de les Tres Eres, i en aquests moments s'està instal·lant l'estructura de fusta.

Aquest petit rocòdrom té unes proporcions de 18 m2. Jordi Ferré –coordinador d'activitats de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– ha explicat en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que "un rocòdrom té més de 3 metres d'alçada, i el boulder és el mateix però sense tanta altura, hi ha una inclinació i no és necessari l'ús de corda".

Potenciar les activitats del Centre Excursionista

De moment aquest boulder està destinat al Centre Excursionista, tal i com ha comentat Joan Recasens –regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "tot i que  també es pot fer servir per altres activitats com els parcs de Nadal i es pot mirar si es pot fer algun tipus d'activitat per als usuaris en general". Quan no s'estigui realitzant aquesta activitat, el boulder quedarà protegit perquè ningú s'hi pugui enfilar.

Segons ha explicat Recasens, la instal·lació d'aquest boulder "ja ve des de l'anterior legislatura, que es volia habilitar una zona a cobert i que estigués protegida per tal de facilitar aquesta activitat, i això s'havia parlat amb el Centre Excursionista". Tot i això, l'activitat del Centre Excursionista és molt baixa, tal i com ha comentat Joan Recasens, per aquest motiu "al llarg d'aquests mesos des de la regidoria pensarem en com incrementar l'activitat d'aquest centre i com potenciar-lo més, ja que ens trobem un bon nombre de gent que ens demana si aquest centre està més en actiu i si es poden fer excursions".

Comenta aquest article