Esports

Es canvia el terra dels vestuaris i les dues saunes del Palau Municipal d'Esports

Per Anna Fargas

Aspecte de la piscina municipal sense aigua, en plenes tasques de manteniment

Els serveis del Palau Municipal d'Esports estan tancats des del dia 1 de setembre i fins el 14 per tal de realitzar tasques de manteniment i reformes. Tot i això els clubs esportius que han iniciat els entrenaments poden utilitzar les dues pistes. Dilluns 15 de setembre els serveis i les instal·lacions del Palau d'Esports tornaran a estar obertes al públic, i les inscripcions per al primer trimestre d'activitats s'obriran el mateix dia 15 per als adults i el 17 de setembre per a les activitats infantils.

Canvi del terra dels vestuaris i de les dues saunes

Dues de les reformes més destacades que s'estan realitzant aquests dies és el canvi del terra dels vestuaris i la instal·lació de dues saunes noves en substitució de les anteriors. A més, Jordi Ferré –coordinador d'activitats de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– ha explicat en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que durant aquest període "s'està fent tot el manteniment de la piscina i la zona d'aigües, s'estan posant a punt totes les màquines del gimnàs i s'està realitzant la neteja a fons de les sales, entre altres coses".

El primer trimestre de les activitats s'iniciarà l'1 d'octubre

Les activitats aquàtiques infantils i per adults del primer trimestre es realitzaran entre l'1 d'octubre i el 20 de desembre; el segon trimestre comprendrà les dates del 8 de gener fins el 4 d'abril de 2009; i el tercer trimestre es realitzarà entre el 14 d'abril i el 6 de juny de 2009.

Els adults es podran inscriure a les següents activitats: cursos de natació, aquamàster (activitat de condicionament general realitzada en el medi aquàtic), matronatació i Taitxí, a més de preparacions físiques per a proves d'accés a cossos de bombers, policia municipal, mossos d'esquadra i INEFC. Les persones majors de 60 anys tenen l'opció d'inscriure's a aquagym i gimnàstica.

Pel que fa a activitats per a infants, s'ofereixen cursos de natació des dels 4 mesos i fins els 14 anys. A més els dissabtes s'ha programat, com cada any, el dissabtesport per a grups de 3 a 8 anys i de 9 a 14 anys, que cada dissabte des del 4 d'octubre i fins el 19 de juny de 2009 de 9 a 13 hores, realitzaran jocs, cançons, contes i activitats aquàtiques.

Comenta aquest article