Esports

El Club Bàsquet Cambrils estableix un acord amb el Reus Deportiu per garantir la continuïtat de l'equip sènior femení

Per Berta Ruiz

El Club Bàsquet Cambrils comença a escalfar motors de cara a la propera temporada 2008-2009, i ho fa amb algunes importants novetats.

Pel que fa al primer equip femení del club, enguany es presenten alguns canvis. El Club Bàsquet Cambrils va acordar a meitats del passat mes d'agost, un conveni de col·laboració amb el Reus Deportiu per tal de vincular ambdós clubs en l'apartat femení. Aquest acord permetrà que el club cambrilenc pugui garantir la continuïtat de l'equip sènior femení del club de cara a la propera temporada 2008-2009. Aquest acord de col·laboració es va prendre, després que el CBC arribés al final de la passada temporada amb poques expectatives de continuïtat per aquest equip, ja que algunes jugadores es van incorporar a d'altres equips i d'altres van expressar la seva voluntat de no continuar jugant.

L'acord establert entre el Club Bàsquet Cambrils i el Reus Deportiu contempla que el club reusenc pugui facilitar el nombre de jugadores necessari al Club Bàsquet Cambrils, per tal que es pugui completar un equip. D'altra banda, les jugadores cambrilenques també poden tenir la possibilitat d'entrenar i jugar amb l'equip femení de la Copa Catalunya del Reus Deportiu. Les jugadores del Reus Deportiu en categories inferiors també podrien entrenar o jugar amb el CBC si fos necessari.

Els equips es posen en marxa

Pel que fa a la resta d'equips del club, cal destacar que durant tota la setmana del 25 d'agost, tots ells es van començar a posar en marxa i van iniciar els entrenaments de la pretemporada.

Per aquesta propera temporada 2008-2009, el club cambrilenc comptarà amb l'equip sènior masculí A, que militarà novament a Tercera Catalana, sota les ordres de Toti Marsal; l'equip sub-21 que serà entrenat per Esteban Cervantes i Ramon Guillemat; Francesc Aixalà portarà l'equip júnior masculí; Pepe Aramayo es farà càrrec del cadet masculí "blanc"; Emmi Sanfilippo i Marc Ribó seran els entrenadors del cadet masculí "blau", mentre que Ramon Guillemat es farà càrrec de l'equip cadet masculí "taronja". L'equip infantil masculí "blanc" estarà sota les ordres de Jose Villaverde i Edu Piqué, mentre que l'equip infantil masculí "blau" estarà dirigit per Roger de la Cruz. Egon Wiehoff portarà l'equip preinfantil masculí.
Pel que fa als equips femenins del club, el sènior femení estarà sota les ordres d'Esteban Cervantes; Sergi Lou es farà càrrec del cadet-júnior escolar i Judit Buenafuente dirigirà l'equip infantil femení.

Primers partits de pretemporada

Durant aquestes primeres setmanes d'entrenaments, els primers equips del club ja han començat a jugar alguns partits per tal de començar a agafar una bona forma física.

L'equip sènior masculí A del CBC sumava aquest passat dimarts 2 de setembre la seva primera victòria contra l'AAEET Valls –equip de Segona Catalana– per 62 a 57. D'altra banda, l'equip sub-21 va perdre el passat 30 d'agost el seu primer enfrontament d'aquesta pretemporada. Ho va fer a casa contra el l'equip sub-21 del CB La Selva, per 41 a 53.

Comenta aquest article