Informació general

Detenen dos veïns de Reus i un de Vila-seca acusats de robatori amb violència i detenció il·legal

Per Redacció

Dos joves de Reus, de 22 i 23 anys d'edat, i un de Vila-seca, de 34 anys, van ser detinguts per la Guàrdia Civil de Salou acusats de dos delictes de robatori amb violència i un altre de detenció il·legal.
El primer dels robatoris dels que se'ls acusa va tenir lloc el passat 23 d'agost quan els tres individus, que anaven dalt d'un tot terreny Nissan Patrol, van recollir al passeig Jaume I de Salou a un jove que els havia sol·licitat si el podien acostar fins el càmping Sangulí. Un cop dalt del vehicle, els ocupants no van fer cas de les indicacions de la víctima i el van portar fins un descampat del municipi de Cambrils. Allí el van fer baixar del vehicle, el van agredir i li van robar un telèfon mòbil, la cartera i una càmera fotogràfica. Els agressors van marxar i van abandonar la víctima en aquest lloc.

Posteriorment, la matinada del 24 d'agost al carrer de Pompeu Fabra de Salou, es va cometre un robatori amb violència a una jove. Van ser de nou tres individus que li van estirar la bossa que duia i que van fugir en un tot terreny. De seguida la Guàrdia Civil va activar un dispositiu de búsqueda, localització i detenció dels possibles autors del delictes que va culminar amb les detencions de dos dels lladres a Reus i del tercer a Cambrils, aquest passat dimarts 26 d'agost. Els detinguts es van posar a disposició del jutjat núm. 3 de Reus.

Comenta aquest article