Informació general

S'obre el període de matriculació pels cursos de formació

Per Redacció

El proper dia 2 de setembre s'obrirà el període de matriculació pels cursos de formació organitzats per l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils. Els cursos que es poden realitzar pertanyen a diversos àmbits com idiomes, administració i oficines, seguretat i salut laboral, informàtica, serveis a la comunitat, a la persona i a l’empresa, etc.

Els cursos de l'Aula d'Idiomes que s'iniciaran a l'octubre són nivell I de rus, nivells I i II d'anglès, anglès conversa, francès i alemany i nivell III d'anglès. Pel que fa als cursos de formació professionalitzades municipal que es realitzaran a partir de l'octubre són inciació a la informàtica, tècniques administratives d'oficina, tècniques bàsiques d'administració comptable I, atenció especialitzada en geriatria i monitor/a de menjador.

A més també es realitzaran cursos gratuïts per a treballadors aturats com ara: auxiliar d’ajuda a domicili, electricista de manteniment, monitor sociocultural, recepcionista d’hotel i per a treballadors en actiu com: autocad, powerpoint, prevenció de riscos laborals, resolució de conflictes, dietètica i nutrició. Cal remarcar però, que tots aquests cursos resten pendents d’atorgament.

Per a més informació sobre aquesta oferta formativa es pot consultar la Guia de Cambrils Formació 2008/09 i la pàgina web de l’Ajuntament www.cambrils.cat, a més de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de Cambrils, amb telèfon 977 79 45 79, lloc on també es realitza la matrícula.

 

Comenta aquest article