Informació general

Detingut un veí de Cambrils acusat d'un delicte de detenció il·legal i lesions

Per Redacció

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns, dia 18, a Mont-roig del Camp, quatre persones acusades d'un delicte de detenció il·legal i lesions. Els detinguts són un veí de Cambrils de nacionalitat marroquina, un ciutadà espanyol veí de Tarragona i dos persones més de nacionalitat marroquina.

Els fets van tenir lloc sobre les sis de la tarda del dilluns, quan dos homes, des d'un balcó situat a l'avinguda Catalunya de Mont-roig del Camp, van demanar ajuda a un agent de la Policia Local que patrullava per la zona. Després d'accedir a l'habitatge on es trobaven els dos homes retinguts, se'ls va alliberar i van ser traslladats a un d'ells a l'Hospital Sant Joan de Reus i a l'altre a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El dispositiu desplegat per la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig, va permetre detenir, el mateix dia cap a les onze de la nit, les quatre persones implicades en aquest delicte. La presència policial davant de l'habitatge, on s'havien produït els fets, va permetre localitzar un vehicle sospitós. Quan es va procedir a identificar els seus ocupants, un d'ells va intentar fugir i l'altre va oferir resistència. Finalment, van ser traslladats a les dependències policials on van ser detinguts.

Les víctimes eren dues persones de nacionalitat espanyola i veïnes de Deltebre. Un cop alliberades van explicar que, entre els dies onze i divuit, havien estat traslladades a tres llocs diferents i que havien patit agressions físiques durant tot aquest temps. Sembla que podria tractar-se d'un error i que les víctimes van ser confoses amb altres persones implicades en fets delictius.

 

Comenta aquest article