Cultura

La Excepción i Orishas porten el hip hop i els ritmes cubans al Cambrirock

Per Anna Fargas

Una part del públic va acompanyar dalt de l'escenari el grup La Excepción en un dels seus temes

El Festival Cambrirock va continuar ahir amb la segona nit de concerts aquesta vegada dedicada al hip hop. A les 22 hores els cambrilencs Synno & Exprese van obrir la nit animant al públic que s'estava acostant al recinte.

El grup de hip hop de Madrid, La Excepción, van ser els següents a pujar a l'escenari. Els MC's El Langui i Gitano Antón acompanyats per DJ La Dako Style van interactuar amb el públic fent-los protagonistes d'alguns dels temes com "Chacho". El grup, que el 2006 va rebre un premi MTV Europe Music Awards gràcies als vots dels oients per internet, va interpretar temes del seu últim disc "Aguantando el tirón" i també de l'àlbum "Cata cheli".

Orishas va tancar la segona nit de festival que va finalitzar pels volts de dos quarts de tres de la matinada. Ruzzo, Roldán i Yotuel, els integrants del grup, van intentar que el públic es mogués al ritme dels seus temes, barreja de rap i música cubana. El grup, guanyador d'un Grammy, va interpretar temes del seu últim disc "Cosita Buena", però no hi van faltar les seves cançons més conegudes com "Nací Orishas", "A Lo Cubano" o "Qué passa?".

El grup Orishas en un moment de la seva actuació ahir a la nit al Cambrirock

El Cambrirock ofereix un cap de setmana intens de música


Els concerts no s'aturen, i avui serà el torn de la fusió d'estils de rumba, flamenc i pop amb Delinqüentes i Muchachito Bombo Infierno, la nit la tancarà DJ Dijeila. Aquet serà el segon concert de pagament i el preu a taquilla és de 24 euros.

Les nits de dissabte i diumenge els concerts seran gratuïts. Pastora, Fangoria i Chimo Bayo actuaran dissabte a partir de es 10 de la nit. I Diumenge serà el torn de la música en català, les portes s'obriran a les 7 de la tarda i hi intervindran els cambrilencs Toquem Fusta, Respect Mark, Skatacrak, Baeturia i com a cap de cartell Albert Pla.



Els cambrilencs Synno&Exprese van obrir el concert d'ahir a la nit

Comenta aquest article