Informació general

Desarticulat un grup organitzat que realitzava robatoris "silenciosos" al Baix Camp

Per Redacció

Objectes requisats a la banda d'atracadors

La Guàrdia Civil va desarticular a Salou, aquest passat dimarts dia 19 d'agost, una grup organitzat que es dedicava al robatori amb força en habitatges i que ho feien amb el mètode silenciós, entraven a les cases mentre els propietaris hi estaven dormint.
Gràcies a aquestes detencions s'han resolt, fins al moment, vint fets delictius realitzats durant els mesos de juliol i agost;  la majoria d'ells són robatoris efectuats en diverses comarques de la província de Tarragona, entre elles hi ha el Baix Camp. En total s'han detingut nou persones, vuit de nacionalitat georgiana i un de nacionalitat argentina dins d'una operació policial anomenada "Màquina".

Els detinguts actuaven en urbanitzacions i zones residencials. Un cop havien seleccionat l'objectiu, normalment cases on hi havia finestres i portes corredisses mig obertes, entraven a l'interior de l'habitatge d'on robaven els objectes de valor. Després contactaven mitjançant el telèfon mòbil amb els altres companys que els recollien amb un vehicle.
En total s'han intervingut: 32 telèfons mòbils, 21 càmeres de fotos, 15 rellotges, 2 ordinadors portàtils, 1 televisor, diversos aparells reproductors d'imatge i so, nombroses joies, tres prismàtics i dos vehicles

Comenta aquest article