Informació general

Es presenta la reedició del plànol turístic impulsat per la Cambra de Comerç i l'Associació Hotelera

Per Anna Fargas

Joan Albert Campos, Maria Eugènia Arbó, Isaac Sanromà i Albert Savé en la presentació del plànol ahir al matí

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha presentat la reedició del seu plànol turístic, patrocinat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La presentació es va realitzar ahir al matí a la Cambra de Reus i va anar a càrrec d'Isaac Sanromà –president de la Cambra de Comerç de Reus–, Maria Eugènia Arbó –presidenta de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda–, Albert Savé –vicepresident de l'Associació Hotelera– i Joan Albert Campos –president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Reus–.

Aquest plànol és una reedició millorada del que ja es va realitzar l'any passat, a més dels plànols dels municipis de l'associació, de la Ruta del Modernisme de Reus i la situació dels hotels de la zona de la Costa Daurada Central en aquesta edició s'han afegit tots els serveis de què disposa cada municipi (esglésies, patronats, aparcaments, escoles, càmpings, etc) i la situació de l'Aeroport de Reus, de l'estació de l'AVE de Perafort i les principals vies de comunicació terrestres.

Els exemplars, un total de 55.000, es distribuiran a la Cambra de Reus i a les recepcions dels hotels i patronats de Turisme fins que acabi la temporada turística 2008. En aquest projecte, que compta amb la col·laboració de Port Aventura i dels patronats de Salou, Cambrils i La Pineda Platja -Vila-seca, hi apareixen els plànols de Cambrils, Vilafortuny, Salou, Cap Salou, La Pineda i Vila-seca.

Isaac Sanromà, "reuneix el més important de la costa en un sol plànol"

Pel que fa a les valoracions sobre la reedició d'aquest projecte, Isaac Sanromà va comentar que es "reuneix el més important de la costa en un sol plànol". Joan Albert Campos va voler destacar la importància d'editar un projecte com aquest ja que "un plànol és una eina molt important pel turista".  Per la seva banda, Maria Eugènia Arbó va expressar que l'Associació Hotelera "ens sentim molt recolzats per la Cambra de Comerç" i va destacar que en aquesta edició "s'ha millorat la distribució de l'espai que ocupen les tres poblacions".

Tot els assistents a la presentació van manifestar la seva intenció que aquest plànol fos reeditable any rere any, i Sanromà va fer un incís en les xarxes de comunicació que uneixen les poblacions implicades dient que "tan de bo aquest plànol s'hagi de canviar ben aviat per la millora de les comunicacions, sobretot en la carretera de Misericòrdia que uneix Reus amb Cambrils, i es pugui dibuixar la connexió amb el vial del cavet".

Comenta aquest article