Informació general

La Policia Local de Cambrils localitza un amagatall amb 400 quilos de productes falsificats

Per Redacció

Material requisat el passat dimecres en una operació de la Policia Local a la zona del Cap de Sant Pere

El passat dimecres al matí, la Policia Local de Cambrils va efectuar un operatiu especial de pressió i seguiment a un grup de venedors ambulants il·legals. Aquesta operació va permetre localitzar, en un amagatall situat en una caseta abandonada a la partida del Cap de Sant Pere -al límit de Cambrils amb el terme municipal de Salou-, un total de 22 lots de productes falsificats destinats a la venda ambulant.
Es van intervenir 207 bosses de mà, 109 jerseis i 16 moneders. El preu aproximat d'aquest material al mercat oscil·la entre els 6.000 i els 6.500 euros. En total, es van decomissar uns 400 quilos de material que van ser traslladats a la comissaria de la Policia Local.

Operatiu especial de la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils darrerament havia observat un canvi en la conducta dels venedors ambulants d'aquest tipus de material: havia augmentat el nombre de persones que es dedicaven a aquest tipus de venda a la zona de llevant de Cambrils i n'havia canviat la seva procedència. L'increment de la presència policial a la zona del Cap de Sant Pere, havia fet que els venedors transportessin menys material i en motxilles -abans ho feien en mantes-. Això va fer sospitar a la Policia Local de Cambrils que existia un punt molt proper on emmagatzemaven el material. L'operació va culminar amb la localització, per part de quatre agents, de l'amagatall situat a la partida del Cap de Sant Pere.

Comenta aquest article