Informació general

L'Ajuntament promociona els mercats municipals per tal d'acostar-los a la població

Per Anna Fargas

Components de la plantilla del FC Cambrils amb el regidor de Promoció de Ciutat al Mercat de la Platja, el passat dijous

Els Mercats Municipals, de la platja i la vila, estan rebent una empenta per part de l'Ajuntament, per tal de donar-los a conèixer definitivament al poble i millorar la seva oferta. Recordem que el Mercat del poble està acabant les obres i el de la platja es va obrir el passat mes d'abril.

La Cooperativa Agrícola inaugura una parada al Mercat de la Platja

Dijous passat la Cooperativa Agrícola va obrir definitivament una parada a l'espai central del Mercat Municipal de la Platja cal dir que, amb aquesta, el mercat ja compta amb dues parades de fruites i verdures. Amb l'obertura de la parada, la Cooperativa té la intenció d'estalviar desplaçaments als veïns de la platja que vulguin comprar els seus productes, a més s'han col·locat unes vitrines on es destaca el producte estrella, l'oli de Cambrils.

En el Mercat de la Platja ja s'està preparant la parada on es situarà un bar que tal i com va comentar Oliver Klein –regidor de Promoció de Ciutat– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "s'obrirà cap a finals de mes". Klein va comentar l'obertura d'una fleca també es produirà en breu i llavors "quedaran dos o tres parades més que estan pendents d'adjudicació, el concurs està obert i qui estigui interessat es pot dirigir a l'Ajuntament".

Pel que fa a l'afluència de gent des que es va obrir el nou Mercat de la Platja el passat mes d'abril, Oliver Klein va explicar que "la gent està venint més al mercat, l'està coneixent més i el fet que hi hagi la Cooperativa serà molt positiu; arrencar sempre costa, costava donar a conèixer l'emplaçamanet, hem fet la senyalització pels carrers i és important el boca a boca, crec que ara està agafant una bona embranzida".

El Mercat de la Vila ja té aire condicionat

L'aire condicionat del Mercat Municipal de la Vila, que servirà a l'estiu per la calor i a l'hivern pel fred, ja es troba en funcionament i la porta del carrer de Jacint Verdaguer ja està oberta. Oliver Klein va explicar que aquesta "no serà la porta definitiva, perquè vindrà un taller a fer-la, però ja es pot entrar per les dues portes que és el que volien els paradistes".

La Cooperativa també ocuparà un espai en aquest Mercat, concretament l'espai central. Klein va comentar que "primer volien obrir a la platja i després pensarien en obrir la del poble". Al Mercat de la Vila encara falta adjudicar una parada, però Oliver Klein va explicar que "és molt petita i no patim perquè podria ser l'ampliació d'una altra parada".


El FC Cambrils i els Mercats de la Platja i la Vila es recolzen

Una de les accions per tal d'acostar els mercats municipals a la població és el conveni que s'ha establert amb el FC Cambrils per aquesta temporada.  Oliver Klein va explicar que "el FC Cambrils i el futbol en general de Cambrils necessiten i volen una mica més de recolzament institucional i ara que teníem la necessitat de donar a conèixer els mercats creiem que era oportú unir els dos i recolzar-nos els uns amb els altres. Per una banda recolzar que la gent pugi més al camp de futbol i que recolzi els equips de Cambrils i d'altra banda donar publicitat als Mercats Municipals".

Els dos Mercats Municipals es promocionaran conjuntament sota el lema "Vine a comprar als mercats de Cambrils", amb el conveni establert amb el FC Cambrils, els mercats es publicitaran  en una tanca al camp de futbol, als llibres que anuncien els partits de cada cap de setmana, als cartells publicitaris i quan es realitzin rodes de premsa figurarà el logo dels mercats de la vila i de la platja, en un plafó, juntament amb d'altres anunciants.

El FC Cambrils va visitar el Mercat de la Platja el passat dijous i va aprofitar per presentar la nova plantilla i fer la foto de l'inici de temporada.

Comenta aquest article