Informació general

La III Mostra de Productes de la Cooperativa Agrícola promociona la pagesia de Cambrils

Per Anna Fargas

 
 
A dalt, autoritats i representants de la Cooperativa en el brindis incial. A sota, els assistents van poder degustar i adquirir els productes de la Cooperativa
La tercera Mostra de Productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils es va realitzar els passats dies 14, 15, 16 i 17 d'agost. El dijous 14 a la tarda es donava el tret de sortida a la Mostra amb el brindis simbòlic de les autoritats assistents, Robert Benaiges –alcalde de Cambrils–, Oliver Klein –regidor de Promoció de Ciutat– Anna López –regidora de Turisme–, Jordi Savall –regidor de Joventut i Festes–, Anton Mendoza –president de la Cooperativa Agrícola– i Lluís Abella –gerent de la Cooperativa Agrícola–, a més d'altres representants de la Cooperativa.

La Mostra es va situar al costat de les escales reials del port i tothom qui si va acostar va poder degustar una mostra de fruita, com meló síndria o préssec i realitzar un tast de l'oli de la Cooperativa, a més d'adquirir els productes.

Donar a conèixer la pagesia de Cambrils

L'objectiu de la mostra es promocionar la Cooperativa Agrícola. Anton Mendoza va explicar que "un any més promocionem tot el que tenim a la casa, i el producte estrella és l'oli però també promocionem la fruita, el que busquem és promocionar-ho en aquesta zona on passeja molta gent i això ajuda a que la gent conegui més el que és la pagesia de Cambrils, que és una peça important del poble".



Comenta aquest article