Informació general

Se celebren les festes de MarCambrils amb un espai important de la programació pels més petits

Per Anna Fargas

 
 
A dalt, una de les representacions que van oferir els nens i nenes de la urbanització. A sota, els inflables que es van instal·lar la tarda del diumenge
MarCambrils va celebrar les seves festes entre els dies 14 i 17 d'agost. Tal i com va comentar Francesc Sant Joan –president de l'associació de veïns de MarCambrils– "aquest és el 4 o 5 any que es celebra i cada any estem millorant".

Les festes van consistir en un ball amb orquestra que es va celebrar el dijous dia 14, una cantada d'havaneres el dissabte 16 i el diumenge 17 es va reservar per als més petits. Diumenge al matí un trenet va passejar als nens i nenes i alguns pares pels carrers de la urbanització i diumenge a la tarda es van instal·lar uns inflables a la plaça dels Garrofers. El mateix diumenge a la tarda també es va organitzar una animació preparada pels mateixos nens i nenes de MarCambrils, que van realitzar diversos balls i algunes representacions teatrals i després es va oferir un berenar amb granissat, orxata i coca.

Francesc Sant Joan es mostrava satisfet per la participació veïnal i va comentar que "aquest any hi ha hagut més gent jove, la gent respon molt bé, i de cara a l'any vinent tenim ganes d'anar-nos superant".





Comenta aquest article