Informació general

La Nit d'Artistes de Cambrils es consolida any rere any

Per Anna Fargas

Cristian Corominas i Pere Martí amb el seu espectacle "Propera estació: paradís"

La VII Nit d'Artistes de Cambrils es va celebrar el passat dissabte dia 16 al Parc del Pinaret, continuant amb l'èxit de públic que la precedeix i presentant diverses novetats. En aquesta edició el públic va poder veure dos espectacles d'acrobàcies i trapezi que, per motius tècnics, es van realitzar en un espai diferent de l'escenari, la banda de la Nit d'Artistes, Banda de la Gamba, va guiar amb la seva música als assistents a l'espai on van tenir lloc les dues actuacions.

Al llarg de la nit es van realitzar 8 espectacles que es van dividir en tres parts. Arnau Colom va ser el mestre de cerimònies que va entretenir el públic en tot moment. El mateix dissabte va tenir lloc un eclipsi de lluna que es va poder seguir perfectament des del Parc del Pinaret i Colom ho va aprofitar per relacionar la durada de la Nit d'Artistes amb la de l'eclipsi.

La Nit d'Artistes va comptar, com cada any, amb la música de la Banda de la Gamba que va interpretar diverses versions de grups com U2 o Ramones i les actuacions de Montse Lozano que va realitzar una exhibició de gimnàstica rítmica; Arnau Colom, amb un espectacle de mim; nTlades amb les seves acrobàcies aèries; Francesc Gilabert que va interpretar dues cançons pròpies en un espectacle titulat "Handkäse und Apfelwein"; Javier Benítez amb el monòleg "El hombre y los móviles"; Xyomaru que va portar una còmica representació de trapezi flamenc; Niz amb una mostra de beat box i CoPe Prodàcxons amb una peça entre el monòleg i el teatre "Propera estació: paradís". El punt i final el va posar Dj E.F.O.24.

La Rua Riu encetava els actes de la Nit d'Artistes de Cambrils

260 persones van participar en la Rua Riu que es va celebrar la nit del dijous 14. La Rua es va iniciar al pub l'Espantall i va realitzar un recorregut per 9 establiments més on es va repartir la beguda de la festa, el flipi, passant pel Graffiti, El Colmado, el Marro, La Central, el Tot amb pa, La Boheme, Harley, Bisar i fins el xiringuito Denver.

El grup Insonora va animar la rua amb la seva parella de recent casats, un nuvi amb xanques i una núvia molt emocionada de tenir tants assistents al seu casament, que van cridar l'atenció tant dels participants en la rua com dels qui passejaven pel carrer. El fi de festa es va realitzar a la platja del Regueral amb el grup Rústic Batuka i un burro mecànic català, a més es van sortejar
dues entrades per al parc aquàtic Aquopolis, dues samarretes de la NAC i un viatge a Menorca per a dues persones, entre tots aquells que van participar a la Rua Riu disfressats.

Jocs amb material reciclat per als més petits

La Nit d'Artistes va celebrar la seva tarda infantil el divendres 15, durant tres hores, de 6h a 9h del vespre, els més petits acompanyats dels seus familiars van poder jugar amb els jocs fets amb material reciclat de la companyia Guixot de 8. La plaça d'Espanya es va omplir de joguines fetes amb rodes de bicicleta, matalassos, esquís, etc, amb les que els nens i nenes i també els més grans es van entretenir descobrint com funcionava cada aparell.

Pere Martí –membre de la Nit d'Artistes de Cambrils– va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "cada any hem volgut renovar l'activitat infantil, el primer any va ser de circ, el segon any va ser un espectacle de titelles, i aquest any hem optat pel tema de jocs; reciclar material i fer-ne jocs, és una filosofia molt bona en temps de la Play Station. De dir, mira, amb un matalàs i un pal em faig un joc molt divertit".



Comenta aquest article