Informació general

La Biblioteca tancarà per tasques de manteniment del 15 al 31 d'agost

Per Redacció

Del 15 al 31 d'agost es tancarà la Biblioteca Municipal per tal de realitzar-hi tasques de manteniment. Durant aquests quinze dies està previst que es desinfectin i fumiguin les instal·lacions. També s'hi realitzaran un seguit d'obres per tal de reduir el soroll que provoquen les activitats que es fan per als nens a la planta baixa. A més, també es faran millores en l'accés per a les persones amb mobilitat reduïda.

Nou horari al setembre

Està previst que el proper mes de setembre la Biblioteca Municipal tingui un nou horari. Obrirà de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Els dissabtes ho farà de 10 a 13 hores. Per tal de poder dur a terme aquest nou servei, s'ha realitzat la contractació de dos nous auxiliars de biblioteca.

Activitats programades pel setembre


S'han previst un seguit d'activitats pel mes de setembre. El divendres dia 5, a les sis de la tarda, tindrà lloc la cloenda del joc de l'estiu "Bafarades". El dilluns 22, a les sis de la tarda, Imma Pujol presentarà l'espectacle infantil "Quan ficar la pota depèn de quantes en tinguis...". El dimecres 24, a les vuit del vespre, hi haurà l'"Actuació sobre Mercè Rodoreda", amb Jordina Biosca. I el divendres 26, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc la Trobada del Club de Lectura Adult, aquesta última és una activitat per als inscrits al club.

Comenta aquest article