Informació general

Entra en funcionament el tanatori municipal de Cambrils

Per Redacció



Aspecte del tanatori municipal el dia de la seva inauguració, el passat 3 de julio
El nou tanatori municipal de Cambrils ha entrat en funcionament aquesta setmana després que el passat 3 de juliol, ara fa 40 dies, es fes la seva inauguració oficial. Ahir es va produir el primer servei funerari a les noves instal.lacions fúnebres cambrilenques que a partir d'ara ja estaran operatives de forma ininterrompuda.

Tres funeràries

Amb l'obertura del nou tanatori són dues les opcions que hi haurà a Cambrils, a partir d'ara, a l'hora d'oferir serveis funeraris a la població: el de la Funerària Pedrola, que disposa de dues sales de vetlla al polígon Belianes; i el nou servei, instal·lat al Nou Cambrils i que disposa de tres sales de vetlla. La nova funerària és de titularitat municipal però la gestionarà en règim de concessió l'empresa Memora durant els propers 40 anys. A banda d'aquestes dues funeràries, també opera la Funerària Mena que no disposa, però, de sala de vetlla a Cambrils.

El nou servei municipal disposa, a més, d'una sala de cerimònies aconfessional on s'hi poden realitzar cerimònies de comiat de qualsevol creença religiosa. Les celebracions catòliques es continuaran realitzant a les esglésies parroquials de la població.

Comenta aquest article