Informació general

Les fades Aurin i Martina expliquen històries de follets, bruixes i mags al Parc del Pescador

Per Marta Boquera

La fada Aurin explicant un dels contes, el passat dilluns al Parc del Pescador

Tots els dilluns, dimecres i divendres, i fins al 29 d'agost, a les set de la tarda i al Parc del Pescador, els més petits poden gaudir de les històries que expliquen les fades Aurin i Martina.

Els nens hi poden escoltar contes clàssics i històries màgiques que els transporten a un món on conviuen amb fades, mags, follets i dracs. Tal i com ha explicat la fada Aurin a Revista Cambrils Diari Digital, els més petits participen activament en les històries "buscant petjades i llàgrimes de drac o follets que s'han amagat al Parc del Pescador". Aquestes fades desperten molta expectació entre els nens que, sempre que poden, van fins al parc a escoltar els seus contes i les seves històries. La fada Aurin va comentar que "són nens d'aquí i de fora, alguns són turistes i hi ha molts nens que vénen cada dia".

Aquesta activitat anomenada "Busca les fades de l'estany" s'inclou en en el programa de l'Estiu a l'aire lliure en el marc de l'Estiu d'en Cambri. Entre d'altres activitat que s'organitzen en el programa de l'Estiu a l'aire lliure, els nens i nenes també poden escoltar contes els dimarts al Parc del Pinaret a partir de les set de la tarda i els dijous a la platja del Cavet a la mateixa hora.

Comenta aquest article