Informació general

Educació atorga una subvenció de 5 milions d'euros per a la construcció del CEIP Mas Clariana

Per Redacció



Imatge de la visita d'obres que es va realitzar recentment al CEIP Mas Clariana
El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció de 5.069.060 euros per a la construcció del CEIP Mas Clariana de Cambrils. Recordem que l'octubre del 2007 la Generalitat ja va adjudicar les obres a l'empresa Tau Ingeniería y Construcciones Especiales, SA, per aquest import.

El CEIP Mas Clariana estarà ubicat a l'avinguda de Mas Clariana, a Vilafortuny, i actualment s'està realitzant la seva construcció. En el darrer curs els alumnes van realitzar les classes en uns barracons habilitats just al costat del futur centre. En el seu primer any de funcionament es duran a terme dues línies de cadascun dels cursos entre P3 i tercer de primària i durant els propers cursos es desplegaran tots els nivells fins a sisè de primària.

D'altra banda l''IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils també ha rebut una subvenció de 2.415.470 euros per les obres que s'estan realitzant per habilitar un espai pels mòduls de xarcuteria, pastisseria i panaderia que fins ara estaven en barracons.

Educació ha invertit 350 milions d'euros en obres de centres que entraran en funcionament a principis de curs i durant el primer trimestre escolar. En total, a tot Catalunya, s'estan construint 64 nous centres educatius, es fan 43 grans ampliacions i 599 centres realitzen obres de millora i reforma.



Comenta aquest article