Informació general

El nou aparcament del Xalet d'en Bau registra una elevada ocupació

Per Berta Ruiz

Aspecte de l'aparcament del Xalet d'en Bau, el dissabte al vespre

Fa unes setmanes va entrar en funcionament l'aparcament gratuït del Xalet d'en Bau, dins del Pla d'aparcaments alternatius que ha posat en marxa l'Ajuntament de Cambrils. Aquest registra diàriament un important volum de vehicles degut a la seva proximitat amb el port, fet que descongestiona en certa mesura el problema de la manca d'aparcament que es produeix sobretot en època estival.

L'aparcament gratuït del Xalet d'en Bau ha entrat en funcionament juntament amb l'aparcament situat a l'avinguda d'Adelaida, l'aparcament situat en un solar just a tocar de la carretera de Montbrió i un altre aparcament instal·lat a l'avinguda del Mestral. En tots aquests casos, els propietaris dels solars han arribat a un acord de cessió amb l'Ajuntament, per tal que es puguin condicionar aquests espais, netejar-los, enllestir els accessos per a l'entrada i sortida de vehicles i adequar-los de manera provisional com a zona d'aparcament.

2.000 places d'aparcament gratuït

El Pla d'aparcaments gratuïts contempla la creació total d'unes 2.000 places gratuïtes en diferents punts del municipi. Les noves zones que es posaran en marxa seran: la del Mas de Moretó –amb 345 places–, un espai a Les Comes –amb 286 places–, un altre al carrer del Llobregat –amb 28 places–, dues zones d'aparcament més al Camí del Corralet amb 113 i 58 places respectivament; un altre al Xalet d'en Bau que ja està en funcionament i que té una capacitat per 288 places; un aparcament situat a l'avinguda del Mestral que també està en funcionament i que té unes 72 places més; el situat al Mas de la Creu que tindrà una capacitat total de 568 places; l'aparcament de la Fontcoberta amb 90 places i el de Mas de Clariana amb 118 places. També s'adequarà un aparcament per 115 autocars a un solar del Molí de la Torre.

Comenta aquest article